Un nou deces de coronavirus in Timis. Sunt 650 de morti cu COVID 19 in Romania

TIMIS. Patru noi decese din cauza coronavirusului au fost anuntate de Grupul de Comunicare Strategica marti dimineata.

CITESTE SI: Bolile de care sufereau majoritatea oamenilor infectati cu coronavirus care au murit. ‘Sunt multi tineri care le au’. Avertismentul doctorului Virgil Musta de la Timisoara pentru perioada de dupa relaxarea restrictiilor

Este vorba despre doi barbati si doua femei, cu varste cuprinse intre 47 si 64 de ani. Printre cei decedati se afla si un barbat de 54 de ani din Timis.

Omul s-a prezentat in urma cu doua zile la Unitatea de Primiri Urgente de la Spitalul Judetean, cand i s-a si facut testul pentru coronavirus. O zi mai tarziu a fost transferat la Spitalul Municipal, suport pentru COVID 19, unde starea sa s-a agravat si a fost transferat la ATI, unde a fost intubat. Luni a fost si confirmata infectia cu coronavirus. Decesul a fost inregistrat marti dimineata. Barbatul suferea si de diabet zaharat de tip 2, obezitate de gradul 3, dar si o boala de plamani.

Astfel, numarul celor care si-au pierdut viata in urma pandemiei in Romania a ajuns la 650.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.