Lovitura de mii de euro data de tineri din Timis

Au furat tot ce le-a cazut in mana si au crezut ca scapa, insa au fost prinsi de politisti. Acum, vor ramane la… izolare inca o luna.

CITESTE SI: Casa distrusa de flacari in Timis. De la ce a pornit incendiul. Foto 

Este povestea a doi tineri din Timis care lucrau ca zilieri la o ferma din localitata caraseana Berzasca. Barbatul in varsta de 30 de ani si partenera sa cu 11 ani mai tanara au actionat duminica dupa-amiaza. Au intrat intr-o cladire a fermei, au mers la un dulap care nu era incuiat si au luat o cutie de valori in care se aflau bani, ceasuri si bijuterii, dar si laptopurile si telefoanele mobile pe care le-au gasit in incinta.

Cei doi au urcat intr-o masina si au disparut. Proprietarii au descoperit rapid furtul si au sunat la politie. Cei doi au fost trasi pe dreapta de oamenii legii la Gradinari, care au gasit bunurile in masina.

Cei doi timiseni au fost retinuti si dusi luni in fata magistratilor. Acestia au decis ca barbatul sa fie retinut pentru urmatoarele 30 de zile, in timp ce tanara de 19 ani va ramane pentru urmatoarele 30 de zile in arest la domiciliu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.