Accident violent in Timis. O tanara a murit pe loc. Foto

TIMIS. O clipa de neatentie a dus la o tragedie pe o sosea din Timis, luni dupa-amiaza.

CITESTE SI: Scolile nu se mai deschid in acest an scolar. Anuntul presedintelui Klaus Iohannis

Un accidenta avut loc pe drumul care leaga Jimbolia de Grabat. O tanara si-a luat ochii de la drum pentru cateva momente pentru a-si verifica telefonul, insa a pierdut controlul masinii, a parasit carosabilul si s-a izbit puternic de un copac.


Martorii accidentului au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale salvarii, pompierilor si politiei. Din nefericire medicii nu au mai putut face nimic pentru soferita in varsta de 28 de ani.

O femeie in varsta de 28 de ani a condus un autoturism pe DJ 594 dinspre Jimbolia spre Grabat, iar la un moment dat din cauza altor preocupari in timpul merslui a pierdut controlul auto, a iesit in afara partii carosabile si a intrat in coliziune cu un copac. In urma impactului a rezultat decesul conducatoarei auto. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Alexandra Petrovici, purtator de cuvand al IPJ Timis.

Foto: Arhiva

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Dosar penal cui pomului

    • Esti chior? Nu vezi ca scrie „in cauza”?
      Daca e dosar penal nu inseamna ca e altcineva devina neaparat
      dar se face un raport,acte, DOSAR PENAL IN CAUZĂĂĂ
      „In cauza a fost intocmit un dosar penal „

  2. Facebook-ul …mama lui…sunteti complet teleghidati de mizeria asta …..

  3. dupa cum arata de distrusa masina…….

  4. dupa cum arata de distrusa masina……. RIP