Cadou pentru un erou ajuns la varsta de 100 de ani. Omul care a strans zeci de milioane de lire pentru medici, onorat de Royal Mail

A impresionat o lume intreaga prin determinarea sa si a strans in mai putin de-o luna jumatate o suma echivalenta cu cea necesara pentru amenajarea centurii de sud de la Timisoara. De ziua lui va primi insa si un cadou.

CITESTE SI: Televizor si frigider in fiecare cort. Spitalul de campanie pentru coronavirus de la Timisoara a fost finalizat. Foto 

Cum in ultima zi a lunii aprilie Tom Moore va implini 100 de ani, posta britanica i-a facut un cadou.

Royal Mail va timbra toata corespondenta trimisa pana vineri cu mesajul „La multi ani capitanului Thomas Moore, eroul care a strans fonduri pentru NHS, 30 aprilie 2020.”, scrie digi24.ro.

Va reamintim, in urma cu 3 saptamani, intreaga lume facea cunostinta cu Tom Moore, un veteran de 99 de ani care si-a propus sa stranga bani pentru a-i ajuta pe medicii ce lupta impotriva coronavirusului in Anglia. In tot acest timp, capitanul Moore a dat in fiecare zi ture prin curtea casei sale cu ajutorul unui antemergator si a reusit sa stranga nu mai putin de 29 de milioane de lire sterline. Odata cu aceasta suma, batranul a intrat si in Cartea Recordurilor.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.