Noi reguli in Piata Iosefin din Timisoara, redeschisa dupa ce o vanzatoare a fost confirmata cu COVID 19

TIMISOARA. Piata Iosefin, din Timisoara a fost redeschisa, dupa ce la finalul saptamanii trecute a fost inchisa deoarece o comercianta a fost confirmata cu COVID 19. Odata cu redeschiderea au fost impuse si unele reguli noi.

CITESTE SI: Propuneri pentru redeschiderea scolilor: In primele 2 saptamani sa inceapa cursurile doar cei de la clasele a VIII-a si a XII-a. Cei mici sa incheie anul scolar online 

Astfel Piata Iosefin are in continuare program normal, insa au fost luate, in plus, masuri de protectie. Au fost dublate masurile de paza la nivelul pietei, a fost dublat spatiul intre mese si intre comercianti, intrarile si iesirile din piata se fac doar prin tunelul de dezinfectare, iar in interior este permis un numar de maxim 20 de persoane in acelasi timp.

De asemenea, avand in vedere faptul ca o vanzatoare a fost depistata pozitiv cu COVID 19, seful de piata care a fost de serviciu in acea perioada s-a autoizolat la domiciliu.

Cu toate masurile de protectie luate suplimentar, activitatea din piata in acest moment este diminuata, in procent de aproximativ 50%,”, a declarat Ioan Nasleu, director societate Piete SA.

Piata Iosefin din Timisoara a fost inchisa sambata, dupa ce o producatoare a fost descoperita cu coronavirus. Femeia, de loc din Utvin, a fost internata la Spitalul Victor Babes, impreuna cu sotul ei, iar in piata, imediat toate tarabele au fost inchise.

In piata a avut loc o actiune ampla de dezinfectie, iar DSP Timis a inceput ancheta epidemiologica.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. 20 de persoane in acelasi timp? … si la intrare cozi ca la alimentarele lui Ceausescu.