Arme gasite de politisti in timpul unor descinderi in mai multe localitati din Timis

TIMIS. Luptatori de la trupele speciale de interventie ale Politiei si ofiterii de la Investigatii Criminale au descins duminica intr-un oras din Timis si in alte localitati din apropiere.

CITESTE SI: Fum si panica intr-un bloc din Timisoara. Pompierii au intervenit de urgenta. Video 

Inarmati, purtand echipamente de protectie, dar si insotiti de caini politisti, politistii au facut verificari la Sannicolau Mare, dar si la Saravale, Tomnatic si Lenauheim.

Politistii au vrut sa vada daca timisenii respecta restrictiile impuse prin Ordonantele Militare si au verificat declaratiile celor gasiti pe strazi, cat si pe cele ale soferilor aflati in trafic.

Oamenii legii au controlat 41 de autoturisme, au legitimat 102 persoane, au verificat 6 societati comerciale si au aplicat 55 amenzi. Majoritatea acestora, 36, au fost date pentru incalcarea codului rutier, si 12 pentru nerespectarea masurilor de restrictionare a circulatiei.

Politistii au mai confiscat si o arma cu aer comprimat, o arma cu alice si patru cartuse, iar posesorul acestora s-a ales cu un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

De asemenea, a fost restinut un permis de conducere 3 certificate de inmatriculare au fost retrase.

La actiuni au participat 12 politisti de ordine publica, 2 lucratori din cadrul Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, 7 lucratori din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, 2 lucratori din cadrul Serviciului de Investigatii a Criminalitatii Economice si un criminalist. De asemenea, la actiuni au participat si luptatori ai Serviciului de Actiune Speciale.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.