Campionii mondiali lupta impotriva coronavirusului in cea mai lovita tara din Europa

Inca de la inceputul pandemiei de coronavirus toata lumea a sarit in ajutorul medicilor sa ii sprijine cu tot ce au nevoie in lupta cu virusul.

CITESTE SI: Schema noua de tratament aplicata de doctorul Virgil Musta la spitalele din Timisoara, pentru ca pacientii cu coronavirus sa nu mai ajunga la Terapie Intensiva 

Au facut-o si fotbalistii din nationala Italiei, campioana mondiala in 2006. Alessandro Del Piero si colegii sai de la Mondialul german au demarat o campanie de strangere de fonduri. Banii i-au pus atat ei cat si italieni din toata tara, iar din suma stransa, campionii au cumparat patru ambulante ce au fost donate Crucii Rosii italiene, scrie news.ro.

Sunt foarte fericit si mandru sa va spun ca impreuna cu colegii mei de la Cupa Mondiala din 2006, si datorita contribuţiei voastre, am donat Crucii Rosii Italiene patru ambulante. Sunt ultramoderne, dotate cu sisteme noi de izolare si la finalul pandemiei(speram la unul cat mai rapid) vor putea fi folosite normal. Un semn al destinului, numarul 4. La fel ca Mondialul castigat de Italia. Va mulţumesc tuturor pentru ca am demonstrat valoarea de a fi o echipa mare„, a scris pe o retea de socializare fostul capitan al lui Juventus Torino.

In Italia au murit din cauza coronavirusului peste 25.000 de persoane si au fost infectate aproape 200.000 de oameni. 57.576 de oameni s-au vindecat de coronavirus.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.