Presiune scazuta la apa in mai multe localitati din Timis

TIMIS. Aquatim continua lucrarile de intretinere a propriei retele de distributie si va interveni in urmatoarele doua zile in doua localitati din judet.

CITESTE SI: Iohannis: Dupa 15 mai purtam toti masca in spatiile inchise si se renunta la restrictiile de deplasare 

Prima interventie este programata joi intre orele 9 si 14 la Bethausen. Echipele Aquatim vor interveni pentru spalarea si dezinfectarea rezervorului si a retelei de apa, iar presiunea la robinetele localnicilor va fi una scazuta.

Vineri, tot intre 9 si 14 echipele companiei de apa vor interveni la Belint tot pentru spalarea si dezinfectarea rezervorului si a retelei de apa. Nici in acest caz nu va fi sistata furnizarea apei, insa presiunea va fi scazuta.

O alta interventie similara este programata pentru vineri si sambata la Cheveresu Mare. In fiecare dintre zile presiunea apei va fi scazuta intre orele 9 si 13.

Spalarea conductelor face parte din programul de mentenanta preventiva a retelelor si urmareste asigurarea calitații adecvate a apei distribuite consumatorilor.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. De asemenea, compania ii sfatuieste pe consumatori sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.