Va multumim, Fratilor! Mesaj emotionant al italienilor pentru medicii straini veniti sa-i sprijine in lupta impotriva coronavirusului. Intre ei si din Timisoara. Video

In urma cu doua saptamani, o echipa de medici romani pleca spre Lombardia pentru a da o mana de ajutor colegilor italieni in lupta cu coronavirusul. Printre ei si din Timisoara.

CITESTE SI: Judetul care are cei mai putini infectati cu coronavirus in Romania, 13 cazuri. Cum sta Timisul in clasament 

Italienii au lansat in prima zi de Paste un clip de multumire pentru eforturile depuse atat de romani, cat si de cadrele medicale care au venit din alte tari sa-i sprijine voluntar.

Clipul a fost realizat de o agentie din Italia si prezentat de colegii de la corriere.it.

Ati venit de departe, de pe pamanturile voastre si din tarile voastre, din casele voastre. Ati venit pentru noi. Ati coborat din avioane surazand, ati ridicat doua degete in semn de victorie, aratand mandri steagul tarii voastre. Ati venit pentru Milano, si Bergamo, si Brescia, Monza, Valtelina si Pavia, pentru Lodi, Mantova, Cremona, pentru Varese si pentru Como, pentru Lecco. Pentru marile orase si pentru micile sate. Ati venit, iar noi nici nu a trebuit sa va chemam. Ati venit pentru noi. Ne-ati ajutat sa castigam timp, sa atenuam curba, pe benzile noastre de urgenta, in spitalele noastre, cu mastile voastre pe chipurile noastre. Cu aparatele voastre, care ne-au ajutat sa respiram. Vom invinge, vom invinge sigur. Si atunci cand veti avea nevoie, nu trebuie sa ne chemati, vom veni. Multumim, Fratilor!„, se arata in clipul prezentat de italieni.

Video: corriere.it

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.