A decolat de pe sosea si s-a oprit intr-un stalp. Accident in prima zi de Paste in apropiere de Timisoara

TIMISOARA. Prima zi de Paste s-a incheiat la spital pentru un sofer care venea din directia Lugoj, catre Timisoara.

CITESTE SI: Incendiu violent in prima zi de Paste, in Banat 

Un accident a avut loc la intrarea in Ghiroda. Un sofer care venea dinspre Remetea Mare a apasat prea tare pedala de acceleratie, a lovit sensul giratoriu de la iesirea din Timisoara catre aeroportul Traian Vuia, iar de acolo masina pe care o conducea a fost aruncata intr-un stalp de pe margine drumului.

Soferii care au trecut prin zona au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale politiei si ambulantei. Soferul a fost preluat in stare grava si transportat la spital.

Un barbat in varsta de 65 de ani a condus un autoturism pe DN 6 dinspre Remetea, iar la intrare in localitatea Ghiroda nu a adaptat viteza de deplasare la intrarea in sensul giratoriu, intrand in coliziune cu acesta, ulterior fiind proiectat inafara partii carosabile, intr-un stalp. In urma impactului a rezultat o victima, respectiv barbatul in varsta de 65 de ani, acesta fiind transportat la spital. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Circulatia in zona s-a desfasurat cu restrictii pe perioada cercetarilor. Politistii urmeaza sa stabileasca cu exactitate cum s-a produs accidentul si daca soferul consumase sau nu bauturi alcoolice.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.