Incendiu in ziua de Paste intr-un bloc din Banat. Mai multi oameni au fost evacuati. Foto

S-a dat alarma in prima zi de Paste intr-un bloc din Banat dupa ce un incendiu a izbucnit in bucataria unui apartament.

CITESTE SI: Tot mai aproape de pragul de 9.000 de infectati cu coronavirus in Romania, 376 in Timis. Cati sunt internati la Terapie Intensiva 

Incendiul a avut loc la etajul al patrulea al unui bloc din Moldova Noua. Flacarile au izbucnit de la un aragaz pe care proprietarul firbea mancarea de Paste. Omul a sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns doua echipaje ale pompierilor.

Echipele de interventie au reusit sa stinga repede incendiul, care a distrus aragazul, dar si un dulap aflat in apropiere. Pompierii au reusit sa scoata butelia aflata in apropierea aragazului inainte ca flacarile sa ajunga la ea.

Cum fumul generat de incendiu a inundat intreaga scara, 15 oameni au iesit singuri din bloc, fara ca cineva sa fie ranit.

Un barbat care se afla in apartamentul in care s-a produs incendiul a primit ingrijiri medicale la fata locului, fara a fi nevoie de transportul sau la spital.

Cauza probabila a incendiului a fost reprezentata de picaturile de grasime scurse de la mancarea care era gatita pe aragaz.

Foto: expressdebanat.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.