Bucuria din Sambata Pastilor in zona din Romania cea mai afectata de pandemia de coronavirus

Iepurasul a adus cel mai frumos cadou unei familii, care locuieste in zona lovita cel mai crunt de pandemia de coronavirus.

CITESTE SI: Vesti bune din Italia. Numar record de oameni vindecati intr-o singura zi 

S-a intamplat sambata dupa-amiaza in localitatea Siminicea din judetul Suceava. Sotul unei femei a sunat la 112 si a anuntat ca sotia sa urmeaza sa nasca. La fata locului a ajuns un echipaj SMURD, care a ajutat-o pe femeie sa aduca pe lume un baietel.

Pompierii militari au avut grija de mama si de bebelus pana cand a ajuns o ambulanta, care i-a transportat pe cei doi la spital.

Colegii nostri, Tudor, Lucian si Ciprian au acordat primul ajutor si ingrijirile necesare unei femei aflata in momentul nasterii, apoi au predat mama si bebelusul echipajului de pe ambulanta venita in sprijin. Baietelul este perfect sanatos si a fost transportat la spitalul din Falticeni!„, au transmis reprezentantii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.