‘Iepurasi’ in uniforma in Vinerea Mare. Politistii in ajutorul unor familii sarmane din Banat. Foto

Sunt si ei in prima linie in lupta impotriva coronavirusului, insa au lasat indatoririle de serviciu de-o parte pentru cateva zeci de minute pentru a aduce bucurie in sufletele celor mai putin norocosi.

CITESTE SI: Cum va fi vremea de Pasti la Timisoara. Ultimul anunt al meteorologilor 

Politistii de la Serviciul de Actiuni Speciale din cadrul IPJ Caras-Severin s-au alaturat vineri campaniei „Mainile Bucuriei”, organizata de Asociatia Tinerilor Ortodocsi din Banatul de Munte, in parteneriat cu Primaria Resita, si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului. Oamenii legii au pus mana de la mana, au strans banii necesari si au cumparat alimente si produse traditionale pentru doua familii cu posibilitati materiale reduse din cartierul resitean Moniom

Imbracati in uniforme, politistii au facut pachetele, dupa care au descins la locuintele din Moniom alaturi de parintele paroh din cartier.

Cei mai bucurosi de cadourile primite au fost cei 10 copii ai celor doua familii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.