Gest emotionant al unei romance, in varsta de 8 ani, in inima pandemiei de coronavirus

Sunt zilnic in prima linie in lupta cu coronavirusului si incearca sa ii protejeze pe cei din jurul lor, si au fost surprinsi de o copila.

CITESTE SI: S-a schimbat schimbarea. Romanii care vin de Paste din zone rosii, obligatoriu in carantina

Giovanna, o pustoaica de numai 8 ani, de origine romana a gatit acasa biscuiti, i-a pus pe o tava, dupa care l-a rugat pe tatal ei sa o duca pana la sectia carabinierilor din Ruvo, in provincia italiana Puglia..

Am vrut sa va multumesc pentru tot ceea ce faceti in fiecare zi, mai ales in aceasta perioada„, le-a spus copila oamenilor legii, in momentul in care le-a oferit dulciurile.

Micuta i-a inmanat si comandatului statiei o scrisoare pe care a scris: „va multumim pentru protejarea mandriei italiene. Va multumim pentru protejarea si riscarea sanatatii dumneavoastra”, scrie lagazzettadelmezzogiorno.it.

Micuta a desenat si un curcubeu sub care a scris „Totul va fi bine”.

Carabinierii, la randul lor, i-au oferit o sapca si celebrul lor calendar istoric.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.