Incendiu pe zeci de hectare in Timis. Pompierii ajutati de localnici sa stinga flacarile. Foto

TIMIS. Alerta marti dimineata dupa ce un incendiu a izbucnit in apropierea unei localitati din Timis.

CITESTE SI: Incendiu langa Timisoara. 100 de pui de gaina au pierit in flacari 

Flacarile mistuie 25 de hectare de pasune si padure in apropierea localitatii timisene Tomesti, focul fiind intetit din plin de vantul care sufla cu putere in zona. La fata locului a ajuns o autospeciala de stingere si cinci pompieri, insa in ajutorul acestora au venit si 20 de localnici.

Echipele de interventie incearca sa opreasca focul sa ajunga la la locuintele oamenilor.

Vantul nu este insa singura problema pe care o intampina cei prezenti la interventie.

Intervenția este ingreunata si de terenul accidentat care nu permite accesul cu autospecialele de stingere, pompierii actionand doar cu motosuflante, pliciuri pentru stins incendii si lopeti„, au transmis reprezentantii ISU Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Asa se întâmplă de ani de zile în zona Făgetului, oamenii își curăță terenurile cu bricheta, pregătindu-le pentru controalele celor de la APIA, s-au făcut sesizări, se fac sesizări și tot nimic…. POLITIA știe, APIA știe…. Poate ar trebui sa se sesizeze altcineva (din oficiu).

    • Razvy, asa se intampla peste tot, dar mai ales in zona fagetului, curatatori de terenuri proprietate privata apoi ciobani, proprietari de stane etc; si da cam toti stiu inclusiv cei care sting focul.