13, zi cu ghinion. Sute de amenzi impartite de politisti si jandarmi la Timisoara si in judet. Continua vestile bune din carantina

TIMISOARA. Zeci de oameni continua sa incalce zilnic prevederile ordonantelor militare, iar politistii si jandarmii nu ii iarta.

CITESTE SI: Violente in strada. Politisti atacati cand au incercat sa opreasca o petrecere. Video

In prima zi a saptamanii politistii au dat mai putine amenzi decat in weekend, 256, celor care nu ar respectat restrictiile de circulatie. Sanctiunile au ajuns la o valoare de 575.690 lei.

Si echipajele Inspectoratului Judetean de Jandarmi au aplicat 12 amenzi, cu o valoare de 8500 de lei.

Si colegii lor de la Gruparea Mobila au sanctionat 25 de oameni, valoarea amenzilor fiind de 26.000 de lei.

Vesti bune insa vin din partea celor aflati in izolare la domiciliu sau in carantina. Fata de situatia prezentata de Directia de Sanatate Publica cu o zi inainte, luni mai sunt in izolare 373 de oameni la Timisoara si in judet, cu 75 mai putini decat luni.

A scazut si numarul carantinatilor, de la 460, in prima zi a saptamanii, la 412.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Se dau amenzi,se tot dau…Vorba este,le plateste careva??Sau e ,,cooperativa,, munca in zadar pentru zeci de politisti??

  2. Am auzit ca cu cît se dau mai multe amenzi cu atît virusul devine mai slab, adică este o relație de invers proportionalitate intre numărul de amenzi si răspîndirea virusului , asa ca spor la treaba.