Se schimba radical vremea la Timisoara si in tot Banatul. Anunt de ultima ora al meteorologilor. A fost emis Cod Galben

TIMISOARA. Vremea schimba foaia la Timisoara si in tot Banatul. Dupa sirul lung de zile insorite, vin ploi si vant puternic. Precipitatiile, de altfel, sunt asteptate de agricultori ca painea calda, intrucat seceta s-a instalat in sol, iar culturile ar putea fi compromise.

CITESTE SI: Vom avea putine decese la un numar mare de cazuri care ne imunizeaza, cu o conditie, insa. Cum vede medicul Virgil Musta de la Timisoara castigarea razboiului cu coronavirusul 

Meteorologii au emis o atentionare Cod Galben de fenomene periculoase.

Astfel, de marti dimineata, de la ora 6.00, vantul se va intensifica si va ajunge sa sufle cu viteze cuprinse intre 55 si 70 km/h, iar in zonele inalte ale Banatului ar putea atinge 90 km/h, in conditii de lapovita. Avertizarea specialistilor este valabila pana marti seara, in jurul orei 21.00.

La Timisoara, marti, se anunta ploi, iar temperaturile vor cobori insemnat, astfel ca marti maxima termica nu va depasi valoarea de 11 grade Celsius.

Miercuri insa se va incalzi usor, iar cerul va fi mai mult senin. Termometrele vor arata cel mult 15 grade la orele amiezii. A doua jumatate a saptamanii va fi calda si insorita.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.