Batrana aflata in izolare cere ajutorul vecinilor si fiicelor sale. Mesajul surprinzator transmis de femeie

ONG-uri sau simpli cetateni s-au oferit voluntari pentru a-i ajuta pe cei trecuti de 65 de ani pe vremea pandemiei si le duc zilnic acasa alimentele si medicamentele de care au mare nevoie.

CITESTE SI: DSP Timis face noi recomandari pentru Saptamana Mare la Timisoara si in judet, in vreme de pandemie de coronavirus 

Se intampla si in Statele Unite ale Americii, tara lovita si ea puternic de pandemie, unde procedura este aceeasi ca si in restul lumii. Batranii fac lista cu alimente si medicamente si o transmit voluntarilor care cumpara cele necesare si le aduc acasa.

O femeie in varsta de 93 de ani a scurtat insa lista cu cele necesare, a iesit la fereastra si le-a aratat o coala de hartie fiicelor sale pe care era scris ce isi dorea.

Am nevoie de mai multa bere„, a scris Oliva Veronesi pe foaie si le-a aratat-o zambind la fereastra fiicelor sale.

Momentul afost surprins de o ruda a femeii, care a postat fotografia pe o retea de socializare.

foto: antena3.ro, thecarehub.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.