Unii chiar nu vor sa inteleaga. A crescut din nou numarul amenzilor date la Timisoara si in judet. Vestile bune vin din carantina

TIMISOARA. Vremea frumoasa de afara i-a facut pe oameni sa iasa din casa, dar multi dintre ei au incalcat restritiile impuse prin ordonantele militare si au fost amendati de politisti si jandarmi.

CITESTE SI: Piata volanta din Timisoara va fi deschisa 3 zile in Saptamana Mare 

In cursul zile de duminica politistii au dat nu mai putin de 380 de amenzi la Timisoara si in judet, cu o valoare de 815.905 lei.

Jandarmii de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi au aplicat si ei 10 amenzi in valoare de 16.000 de lei celor care nu au respectat restrictiile de circulatie.

Colegii lor de la Gruparea Mobila au dat si ei 3 ameni in timpul patrularilor, cu o valoare de 22.000 de lei.

Potrivit datelor de la Directa de Sanatate Publica, in judetul Timis numarul celor aflati in izolare la domiciliu a ramas acelasi ca si in urma cu o zi, insa cel al persoanelor carantinate a scazut. Astfel, la ora actuala, in Timis sunt 448 persoane aflate in izolare la domiciliu, iar alte 460 sunt in carantina.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.