Incendiu pe camp, o femeie gasita moarta in mijlocul flacarilor

Tragedie in Hunedoara, dupa un incendiu care a cuprins hectare de vegetatie uscata.

CITESTE SI: A crescut din nou numarul celor aflati in carantina si izolare la domiciliu la Timisoara si in judet 

Pompierii din Brad au facut o descoperire teribila dupa ce au stins flacarile care mistuiau vegetatia in apropierea satului hunedorean Barza, pe mai bine de 3 ha.

Salvatorii au gasit trupul neinsufletit al unei femei in varsta de 67 de ani. Cel mai probabil batrana a fost surprinsa de incendiu, s-a intoxicat cu fum si nu a mai putut fugi din calea flacarilor.

Peste 200 de hectare de teren, dintre care 139 sunt litiera de padure, au fost afectate doar ieri de 19 incendii izbucnite pe teritoriul județului Hunedoara. Pentru limitarea inaintarii arderilor si-au unit fortele peste 200 de pompieri, lucratori silvici, membri ai Serviciilor Voluntare pentru Situatii de Urgenta si voluntari cu masini de teren ai Travel Raid Orastie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.