Recomandari Aquatim pe timpul pandemiei la Timisoara si in judet: NU irositi apa!

TIMISOARA. Intr-o perioada in care ni se recomanda sa fim mai atenti cu igiena, sa ne spalam cat mai mult pe maini, iar consumul de apa e in crestere, Aquatim vine cu recomandari legate de modul in care ar trebui folosita apa.

CITESTE SI: Fara Pelerinaj de Florii in acest an. Cum vom lua lumina de Pasti? Anuntul bisericii legat de Sarbatorile Pascale 

Folositi cu masura apa din reteaua publica, pentru udarea gradinilor sau a spatiilor verzi existand posibilitatea forajelor proprii.

Orice consum peste medie de apa potabila – fie ca este pentru udatul gradinilor, spatiilor verzi sau pentru uz menajer – va fi resimtit de catre toti consumatorii bransati la reteaua respectiva.

Folosirea rationala a resurselor de apa si prevenirea risipei este o responsabilitate comuna, a companiei de apa si a consumatorilor.

Aquatim are competenta tehnica pentru a asigura necesarul de apa in aria de operare – forajele si retelele din exploatare sunt inspectate cu regularitate pentru a preveni avariile, iar pe timp de noapte se refac stocurile din rezervoare.

In numeroase localitati, compania noastra a preluat foraje si retele de alimentare insuficient dimensionate pentru necesarul local de apa si a facut investitii importante pentru ca si clientii sai din afara Timisoarei sa beneficieze de apa suficenta, cu o calitate corespunzatoare la robinet.

In ultimii cinci ani, au fost conectate la reteaua de apa a Timisoarei localitaţile Albina, Ghiroda, Mosnita Noua, Mosnita Veche, Sacalaz, Sanmihaiu Roman, Urseni si Utvin. In toate localitatile din aria de operare au fost instalate contoare.

Foto: myblog.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.