Traseele mai multor mijloace de transport din Timisoara se modifica, din cauza unor lucrari

TIMISOARA. Se modifica traseele mai multor mijloace de transport in comun, la Timisoara. Anuntul a fost facut de reprezentantii STPT, care spun ca este nevoie sa anuleze o statie a acestora, in zona Postei Mari, pentru efectuarea unor lucrari.

CITESTE SI: Adevarul despre masca de protectie, in vremuri de coronavirus, spus de medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara. Cand trebuie sa o porti si cum te protejeaza. Video 

Astfel, traseele liniilor 15 și 16 (troleibuze) și 40 și E7 (autobuze) vor fi modificate, începând cu data de 9 aprilie 2020, de la ora 07.30, pe strada Traian Grozăvescu. Ultima stație de pe strada Traian Grozăvescu va fi anulată, pe tot parcursul zilei de joi.

Troleibuzele de pe liniile 15 și 16 și autobuzele de pe linia E7, sensul spre Poșta Mare (stația Traian Grozăvescu), vor continua pe traseul bulevardul I.C. Brătianu – bulevardul Revolutiei din 1989 – strada Mihai Eminescu. Ultima stație va fi pe strada Mihai Eminescu.

Autobuzele de pe linia 40, sensul spre Poșta Mare (stația Traian Grozăvescu), vor continua pe traseul Punctele Cardinale – bulevardul I.C. Brătianu – sensul giratoiu din intersecția bulevardul I.C. Brătianu cu strada Michelangelo – bulevardul I.C. Brătianu – strada Hector. Ultima stație va fi pe strada Hector.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.