Andrea Bocelli, concert extraordinar de Paste in inima pandemiei in Italia. Evenimentul va fi transmis in intreaga lume

In acest final de saptamana catolicii vor sarbatorii Pastele, dar de data aceasta in carantina, din princina pandemiei de coronavirus. Asta nu inseamna insa ca nu vor avea loc evenimente speciale, care sa ii faca pe oameni sa treaca mai usor peste aceste momente dificile.

CITESTE SI: Prima tara din Europa care incepe sa isi revina din criza coronavirusului. Deschide magazinele mici

Primaria din Milano, oras afectat grav de coronavirus, a programat in ziua de Paste un concert extraordinar in Piata Domului din Milano, al carui invitat special este Andrea Bocelli.

Tenorul, in varsta de 61 de ani, va canta in fata unei piete goale, dar evenimentul va fi transmis in intreaga lume.

„Domul va fi gol dar, prin streaming, vom oferi vocea lui lumii intregi. Lui Bocelli i-am cerut sa cante muzica sacra, ce va fi transmisa prin streaming in toata lumea”, a declarat orasului Milano, Giuseppe Sala.

Italia este una dintre cele mai afectate tari europene de epidemia de coronavirus, cu peste 16.500 de morti si mai mult de 132.000 de infectati, scrie hotnews.ro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.