Prima tara din Europa care incepe sa isi revina din criza coronavirusului. Deschide magazinele mici

Cu toate ca in urma cu aproape o saptamana intra in asa numia zona rosie, o tara din Europa incearca sa revina treptat la viata de dinaintea pandemiei.

CITESTE SI: Modelul din spatele zidurilor Spitalului Victor Babes din Timisoara, explicat in imagini. Niciun cadru medical infectat, peste 100 de oameni vindecati de coronavirus. Video 

Austria va incepe in urmatoarele 7 zile sa relaxeze progresiv restrictiile privind depasarile. Acestea vor fi suspendate incepand din 14 aprilie, conform cancelarului Sebastian Kurz.

„Obiectivul este reluarea activitatilor in mod etapizat”, a afirmat cancelarul Sebastian Kurz intr-o conferinta de presa, indemnand cetatenii sa mentina”cea mai mare disciplina.

Astfel, magazinele mici din tara vor fi redeschise pe 14 aprilie, in timp ce de la 1 mai sa intre in program normal restul magazinelor, dar si hotelurile si restaurantele, scrie businessmagazin.ro.

Adunarile in numar mare de persoane nu vor fi permise insa mai devreme de finalul lunii iunie.

Pana in prezent in Austria au fost inregistrate 12.083 de cazuri de coronavirus si 220 de morţi.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. o sursa de infectare de la ei a plecat, statiunea Ischl

  2. Austria e asezata în vestul Europei?!