Au baut sa uite de pandemie. Iresponsabili cu… declaratie, gasiti in trafic, la Timisoara si in judet

TIMISOARA. Trei indivizi au baut bine, dupa care s-au urcat la volan, dar au dat nas in nas cu politistii aflati pe strazi pentru a supraveghea respectarea restrictiilor impuse de ordonantele militare.

CITESTE SI: Atentie! Escrocii nu au limite nici pe timp de pandemie. Mail-uri false trimise in numele Politiei Romane 

Primul sofer a fost tras pe dreapta pe Calea Dorobantilor din Timisoara pentru un control de rutina. Politistii i-au cerut declaratia pe propria raspundere, pe care o avea la el, dar au observat ca mirosea puternic a alcool. In momentul in care a fost testat cu aparatul etilotest, acesta a aratat o alcoolemie de 0.65 mg/l alcool pur in aerul expirat.

O ora mai tarziu, insa in Calea Buziasului, politistii au oprit un alt sofer pentru verificare. Si acesta duhnea a alcool. Barbatul in varsta de 56 de ani a fost pus sa sufle in aparatul etilotest, care a indicat o concentratie de 0.60 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Apoi, politistii au oprit un alt sofer, un tanar in varsta de 31 de ani, la Padureni. Politistii i-au verificat documentele si declaratia pe propria raspundere, iar acestea erau in regula, insa omul nu era tocmai coerent in exprimare. Oamenii legii l-au pus sa sufle si in etilotest, iar rezultatul a fost de 0.82 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Cei trei soferi au fost transportati la spital pentru recoltarea probelor biologice si s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influenta alcoolului.

Foto: stiri.botosani.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.