Incendiu violent la o casa. Coloana de fum se vedea din mai multe zone ale orasului. Foto

S-a dat alarma duminica dupa-amiaza, dupa ce un incendiu a izbucnit la o casa.

CITESTE SI: Sfideaza in continuare restrictiile. Amenzi de peste o jumatate de milion de lei date de politisti si jandarmi la Timisoara si in judet 

Incendiul a fost semnalat in cartierul aradean Gai. Oamenii care locuiesc in apropiere au vazut fum iesind din curtea unei case, ce apartine unei asociatii, si au sunat imediat la 112.

In momentul in care au ajuns autospecialele pompierilor, flacarile inalte mistuiau mare parte din imobil. Echipele de interventie incearca sa opreasca propagarea focului si la alte imobile aflate in apropiere.

Incendiul se manifesta violent si generalizata intreaga constructie de aproximativ 300 mp, cu posibilitatea de propagare la alte 4 case. Se intervine cu toata tehnica Detasamentului de Pompieri Arad” a declarat George Plesca, purtator de cuvant ISU Arad.

Foto: ghidularadean.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Articolu e putin cam GAI :))