Premiera in Europa in vreme de pandemie. Numarul vindecatilor a depasit numarul internarilor

Vesti bune dintr-o tara in vestul Europei, unde pentru prima data de la izbucnirea pandemiei de coronavirus, numarul persoanelor vindecate l-a depasit pe cel al cazurilor internate in spital.

CITESTE SI: Romanii intorsi acasa de Pasti, dusi direct in carantina. A crescut numarul celor tinuti departe de familii la Timisoara si in judet 

S-a intamplat in Belgia, unde in ultimele 24 de ore, 504 oameni au fost externati din spital, fiind declarati vindecati, in timp ce 499 a fost numarul internarilor.

Un alt indicator pozitiv, potrivit Sciensano, este faptul că in ultimele 24 de ore numarul celor internati la terapie intensiva a crescut cu doar 16 persoane.

In ce priveşte decesele, in 24 de ore au fost raportate 164, numarul total al mortilor in tara ajungand la 1.447.

Guvernul belgian analizeaza posibilitatea de a acorda o prima, de între 1.000 si 1.450 de euro, personalului medical pentru eforturile extraordinare depuse in actuala criza.

Citeste mai multe: AICI

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.