Romanii intorsi acasa de Pasti, dusi direct in carantina. A crescut numarul celor tinuti departe de familii la Timisoara si in judet

TIMISOARA. Ultima raportare a autoritatilor arata ca mai multi oameni au intrat in izolare la domiciliu in ultimele 24 de ore. Alte cateva zeci intra in carantina pentru urmatoarele 14 zile, in Timisoara si in judet.

CITESTE SI: 3864 de cazuri de COVID 19, confirmate in Romania, si aproape 150 de morti. 374 de oameni au fost vindecati. Cati sunt in Timis 

Daca sambata erau 499 de oameni in carantina, raportarea de duminica indica 570, aceasta in contextul in care multi romani ignora indemnurile autoritatilor si tin cu tot dinadinsul sa se intoarca acasa pentru sarbatori, iar acestia au luat cu asalt frontiera de vest.

In cazul celor aflati in izolare la domiciliu, numarul acestora a crescut usor, fiind inregistrat 936 sambata, cu sase mai multi decat ziua precedenta.

La nivel national, numarul de cazuri confirmate cu COVID 19 a trecut de 3800.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.