Accident pe camp. Femeie calcata de un utilaj agricol

Soarele de pe cer si temperaturile de primavara i-au facut pe agricultori sa iasa la muncile campului.

CITESTE SI: Nu se-nvata minte. Alte sute de amenzi date la Timisoara si in judet celor ce continua sa sfideze ordonantele militare 

S-a intamplat si in localitatea Tamasasa din Hunedoara, unde o femeie a mers sa faca insamantarile de primavara. Pe ogor se afla si un utilaj agricol. Intr-un moment de neatentie, femeia in varsta de 56 de ani a fost lovita de masinarie, care a trecut peste ea.

Cei care au vazut ce s-a intamplat au sunat imediat la 112, iar victima a fost preluata in stare grava si dusa la Unitatea de Primiri Ugente a spitalului din Hunedoara.

Echipajul medical a stabilizat-o la fata locului si o transporta la UPU Hunedoara. Pacienta este suspicionata de un traumatism grav toraco-abdominal, cu posibile leziuni ale organelor interne”, a transmis reprezentantul SAJ Hunedoara pentru replicahd.ro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.