Inca o proaspata mamica a fost confirmata cu coronavirus la Maternitatea Odobescu din Timisoara si transferata la Bega, dedicata ingrijirii pacientelor cu COVID 19. Bebelusul va fi testat

TIMISOARA. Inca un rezultat pozitiv la coronavirus in Maternitatea Odobescu din Timisoara.

CITESTE SI: Nicolae Robu despre hotararile luate la Maternitatea Odobescu din Timisoara, fara avizul DSP: Noi ne-am asumat decizia de a testa corpul medical si a fost foarte bine 

Inca o pacienta cu COVID 19, care nascuse in urma cu aproape o saptamana, a fost transferata noaptea trecuta, impreuna cu bebelusul, la Maternitatea Bega, spital suport pentru coronavirus.

Micutul urmeaza sa fie si el testat.

Va reamintim, alte doua femei infectate au ajuns la Maternitatea Bega zilele trecute, iar primele teste ale nou-nascutilor au iesit negative.

La Maternitatea Odobescu, inchisa pentru dezinfectare si redeschisa dupa 2 zile, la decizia managerului si a Prefecturii, au fost descoperite 9 cadre medicale cu COVID 19.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.