Nu s-astampara. Curg amenzile la Timisoara si in judet pentru cei care sfideaza ordonantele militare

TIMISOARA. O alta zi in stare de urgenta, un nou set de amenzi aplicat celor care refuza sa respecte restrictiile de circulatie impuse.

CITESTE SI: Masuri noi la frontiera de vest. Traficul de autoturisme si camioane, impartit intre Nadlac 1 si Nadlac 2 

Astfel, in cursul zilei de joi politistii iesiti pe strazile din Timisoara si pe soselel din judet au aplicat 263 de amenzi in valoare de 420.660 lei pentru nerespectarea masurilor de restrictionare a circulatiei.

Si jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Timis au aplicat 26 de sanctiuni contraventionale in valoare de 10.400 de lei pentru nerespectarea legii.

La randul lor jandarmii din Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara au dat 41 de sanctiuni contraventionale in valoare totala de 20. 400 lei.

Va reamintim, de noaptea trecuta vor fi aplicate amenzi mai mari celor care nu respecta ordonantele militare.

AICI puteti vedea cu cat au crescut sanctiunile.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Deci amenda de la jandarmi e mai mica?

  2. Pardon, ai uitat să întrebi ceva foarte important ! Cine va mai putea plăti aceste amenzi dacă economia e pe butuci, sau ăştia amendați or fi interlopi de fac banii din vânzările de droguri şi au stocuri de bani lichizi la saltea dede unde să plătească ? Că din munca cinstită numai dacă-ți vinzi texticulele la donații de organe vei mai avea bani să plăteşti asemenea amenzi !

  3. Cine ştie dacă va trece criza restaurantele vor căuta testicule/fudulii pentru meniuri că pună economia pe picioare şi ai ocazia să le vinzi la preț mai scump ca aurul ! Şi iată o soluție de a plăti amenzile !

    • O solutie ar fi sa stai dracului acasa si atunci nu vei avea nimic de plata iar daca vrei sa iesi fa bine si fao pe baza unei declaratii…simplu!