Flacari pe o strada din Timisoara. Foto si video

TIMISOARA. S-a dat alarma miercuri seara pe o strada din Timisoara, dupa ce mai multi oameni au vazut flacari iesind de sub capota unei masini de teren.

CITESTE SI: Explozie in apartament, barbat gasit mort 

Autoturismul era parcat pe marginea strazii Surorile Martir Caceu din Timisoara, in zona de case. Proprietarul a ajuns langa masina, insa nu a putut face nimic si a sunat pompierii.

Doua autospeciale cu apa si spuma si 7 pompieri au ajuns la fata locului si au reusit sa stinga flacarile, impiedicand propagarea acestora.

Din fericire nimeni nu a fost ranit.

In urma investigatiei la fata locului pompierii au stabilit si cauza probabila a incendiului, un scurtcircuit la sistemul electric al autoturismului.

Foto: Info Trafic jud. Timis

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Opiniatimisoarei. Ro, luați-vă la naiba sigla de pe mijlocul pozelor sau al clipurilor video, ce dracu nu se vede ca deschidem pagina voastră, recite sa vad sigla pe mijlocul ecranului???