Gest disperat al unui barbat. S-a aruncat in apele Timisului dupa ce si-a pierdut locul de munca. Foto

Mai multi lugojeni au asistat la o scena teribila miercuri inaintea pranzului.

CITESTE SI: Am ajuns la 2460 de infectati cu coronavirus in Romania si 85 de morti. Sunt 252 de vindecati, insa multi oameni in stare grava la Terapie Intensiva 

Un barbat in varsta de 59 de ani s-a aruncat de pe pasarela care face legatura intre piata si cartierul Strand.

Oamenii care au asistat la intreaga scena au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale pompierilor si ambulantei.

Pompierii l-au scos din apa pe barbat, iar medicii au aplicat manevrele de resuscitare timp de aproape o ora. Din nefericire nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Din cate se pare omul lucra pentru un magazin din Piata Agroalimentara, iar in urma cu trei zile a fost anuntat ca magazinul se va inchide din pricina pandemiei, iar el avea sa fie trimis in somaj.

Ne-a spus ca patronul i-ar fi platit la zi salariul si ca il va ajuta sa-si intocmeasca actele de somaj, urmand ca dupa aceea, daca lucrurile se vor indrepta sa-l reangajeze. De vreo trei zile este in depresie, dar astazi a trecut pe-aici si dupa ce a deschis magazinul si l-a văzut gol a plecat direct catre Timis”, a spus un vanzator care-l cunostea pe barbat pentru redesteptarea.ro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Dumnezeu sa-l odihneaaca