Hot prins in flagrant de un jandarm aflat in timpul liber, la Timisoara

TIMISOARA. Starea de urgenta nu ii opreste si pe infractori sa iasa „la lucru”. Unul dintre acestia a fost prins in flagrant pe o strada din Timisoara.

CITESTE SI: Focuri de arma trase de politisti pentru prinderea unor hoti langa Timisoara 

S-a intamplat marti pe o strada din zona Sagului. Barbatul avea asupra sa mai multe sacose si poate ar fi reusit sa scape, daca nu era zarit de un jandarm in timp ce sarea gardul unei case. Acesta, aflat in timpul liber, a oprit masina si l-a somat pe individ, iar hotul a abandonat gentile si a luat-o la sanatoasa.
Jandarmul, care face parte din Gruparea Mobila Timisoara, s-a luat dupa el si a reusit sa il prinda si sa il imobilizeze, dupa care si-a anuntat colegii, iar o echipa de interventie a ajuns la fata locului.

Oamenii legii au aflat ca barbatul are 34 de ani si este din Resita, iar in sacosele pe care le avea asupra sa au gasit o combina cu boxe audio, un televizor si alte cateva obiecte de uz casnic.

Individul a fost predat politistilor, care vor continua cercetarile pentru a vedea daca individul a mai savarsit si alte infractiuni.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.