Tragedie intr-o familie din Banat. Doi barbati gasiti morti in casa. Foto

Doi barbati in varsta de 38, respectiv 44 de ani, au fost gasiti fara suflare intr-un apartament din Banat.

CITESTE SI: Alti infectati cu coronavirus au pierdut batalia, unii confirmati la Timisoara. Am ajuns la peste 50 de morti 

Totul s-a intamplat luni dupa-amiaza intr-un bloc din Resita. O ruda a celor doi i-a sunat de mai multe ori si cand a vazut ca niciunul nu raspunde s-a gandit ca s-a intamplat ceva. A apelat imediat numarul de urgenta 112 si a chemat echipele de interventie pe Aleea Tineretului din Resita.

La fata locului au ajuns pompierii, care au spart usa si i-au gasit pe cei doi nemiscati pe o canapea. Dupa ce au aerisit incaperea, in incinta a patruns echipa medicala care nu a mai putut face insa nimic pentru ei noteaza colegii de la infocs.ro.

Din primele verificari, s-a stabilit ca in dupa-amiaza acestei zile, unul dintre cei doi barbati a fost contactat telefonic de cumnatul sau si vazand ca nu raspunde la telefon, acesta s-a deplasat la imobilul in cauza, moment in care a simtit miros puternic de gaz metan. De asemenea, pe parcursul cercetarilor s-a stabilit ca un ochi de la aragazul din încapere se afla in pozitia deschis, dispersand in locuinta gaz metan, fara sa arda cu flacara. Cadavrele celor doua persoane au fost transportate la Serviciul de Medicina Legala in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzelor care au condus la decesul acestora. Politistii au intocmit in acest caz acte premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa si continua cercetarile in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor producerii evenimentului„, au transmis reprezentantii IPJ Caras-Severin.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.