A crescut numarul persoanelor aflate in carantina in Timis. Peste 50 de oameni au finalizat perioada de izolare

TIMISOARA. A crescut numarul celor aflati in carantina in Timis, insa a scazut al celor pusi in izolare la domiciliu.

CITESTE SI: 1029 de infectati cu coronavirus si 17 morti. Avem si 94 de vindecati, in Romania, cei mai multi la Timisoara. Cati pacienti sunt in stare grava la ATI 

Joi, 26 martie, in Timis, in carantina institutionalizata sunt 245 persoane pentru care se efectueaza verificari pentru a depista daca au contactat virusul, cu 17 mai multi decat in ziua precedenta.

Vestea buna este ca a scazut numarul celor aflati in izolare la domiciliu, de la 1723 miercuri, la 1671 o zi mai tarziu.

Va reamintim, la nivel national, joi au fost raportate 1029 de cazuri confirmate pentru infectia cu coronavirus, dar si 94 de persoane vindecate.

Pana astazi, 17 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19 si cu boli cronice preexistente, internate in spitale din Craiova, Bucuresti, Iasi, Suceava, Arad, Bacau si Timisoara, au decedat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.