Mai multe trenuri suspendate in Timis si in vestul tarii. Printre ele sunt si garnituri care pleaca din Timisoara

TIMISOARA. In urma intrarii in vigoare a noilor restrictii pentru romani, si CFR a decis sa retraga de pe linii mai multe trenuri care circula pe plan local sau regional.

CITESTE SI: A inceput carantina. Politistii in strada fac verificari, cer sa vada adeverintele sau declaratiile pe proprie raspundere, la Timisoara

CFR calatori a scos de pe linii cinci trenuri care circula pe rute din judetul Timis. Astfel incepand de miercuri a fost suspendata circulatia trenului 2183 care leaga Margina de Lugoj, dar si perechea acestuia, ce cu indicativul 2184, care merge de la Lugoj catre Margina.

O alta garnitura care nu va mai circula este cea cu numarul 9610, care circula pe relatia Buzias – Lugoj.

Ultimele doua trenuri suspendate in Timis sunt garniturile 9615 si 9615-2, care fac legatura dintre Lugoj si Timisoara.

Garniturile 2601 si 2605, care fac legatura intre Timisoara si Arad, trenul 2610, Arad – Timisoara, dar si cel cu indicativul 9575, intre Caransebes si Timisoara nu vor mai circula nici ele incepand de miercuri.

Va reamintim, in urma cu o saptamana, CFR a suspendat si circulatia trenurilor catre Ungaria, undele dintre acestea fiind limitate doar la traficul intern.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.