Soferi prinsi rupti de beti la volan, in miez de noapte, la Timisoara si in judet

TIMISOARA. In prima noapte in care au fost impuse interdictii de circulatie, doi soferi au fost prinsi de politisti beti crita pe strazi la Timisoara si in judet, iar un altul nu avea permis.

CITESTE SI: Amenzi de aproape 90.000 de lei date de politisti la Timisoara celor care au sfidat Ordonanta Militara si au iesit noaptea pe strazi fara motiv 

Primul sofer tras pe dreapta a fost un barbat de 35 de ani din Gataia, noaptea trecuta in jurul orei 23.30. Politistii au observat ca miroase a alcool si l-au pus sa sufle in aparatul etilotest, care a aratat un rezultat de 0,31 mg/l alcool pur in aerul expirat. La o verificare mai amanuntita oamenii legii au aflat ca barbatul conducea un autoturism neinmatriculat, care avea montate numere false.

Astfel, barbatul s-a ales cu un dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului si conducerea unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare.

Alti doi soferi au fost prinsi in Timisoara. Primul a fost tras pe dreapta la 10 minute dupa miezul noptii pe bulevardul Vasile Parvan. Este vorba despre un tanar in varsta de 26 de ani, care a iesit sa se plimbe cu masina, desi nu avea permis de conducere. Tanarul s-a ales cu dosar penal conducere sub influenta alcoolului.

Doua ore mai tarziu, tarziu politistii au oprit un barbat in varsta de 33 de ani pe strada N.D. Cocea sa il intrebe de ce circula noaptea. Cand s-au apropiat, oamenii legii au simtit miros de alcool, as aca l-au pus pe conducatorul auto sa sufle in etilotest. Rezultatul a fost de 0.74 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar omul a fost dus direct la spital pentru a i se recolta probe de sange.
Povestea nu s-a incheiat insa aici, barbatul refuzand si sa ii fie recoltate probele biologice. Omul s-a ales cu un dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului si refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.