Accident cu un camion incarcat cu 140 de butelii cu propan. Trafic blocat pe Autostrada Vestului. Foto si video

Accident marti dimineata pe Autostrada Vestului, pe sensul catre vama Nadlac.

CITESTE SI: Primul judet din Romania care intra in carantina. Locuitorii nu mai au voie pe strazi nici ziua. Anuntul prefectului 

Evenimentul rutier a avut loc la KM538+500 pe A1, pe sensul de circulatie catre vama Nadlac 1. Soferul unui camion a pierdut controlul mastodontului, s-a lovit de parapetul de metal de pe margine si s-a oprit dupa cativa metri.

 

Camionul era incarcat cu 140 butelii pline cu propan, parte din incarcatura imprastiindu-se pe carosabil. La fata locului au ajuns echipaje ale pompierilor, ambulantei si politiei, pentru a preintampina o nenorocire.

Pompierii au intervenit pentru strangerea buteliilor, in timp ce politistii au oprit circulatia pe ambele sensuri pana la inlaturarea oricarui pericol.

Soferul a fost gasit inconstient si medicii au inceput sa faca manevrele de resuscitare.

Politistii urmeaza sa stabileasca cu exactitate ce s-a intamplat.

UPDATE: In ciuda eforturilor medicilor, soferul nu a mai putut fi salvat.  Traficul pe ambele sensuri de circulatie a fost reluat.

Sursa foto: DRDP Timisoara specialarad.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.