Echipele RETIM sunt la datorie. Tu, stai in casa! Foto si video

TIMISOARA. Angajatii RETIM lucreaza in fiecare zi. Reprezentantii companiei dau asigurari ca deseurile nu vor ramane pe strazi nici in aceasta perioada.

Echipele RETIM au iesit in teren pentru a se asigura ca nici macar pe timp de criza orasul nu va fi murdar. Echipati cu masti si manusi, angajatii RETIM vor ridica deseurile menajere, plasticul, cartonul si hartia dupa programul obisnuit.

Compania face un apel catre cetateni sa nu ii expuna la pericole prin contact direct sau prin nerespectarea masurilor de igiena si de colectare separata.

RETIM doreste sa reaminteasca timisorenilor ca in afara de a fi o obligatie legala, colectarea separata a deseurilor si depozitarea acestora numai in recipientele desemnate este in aceste zile si o dovada de responsabilitate, solidaritate si spirit civic.

Deseurile reciclabile se vor separa de cele reziduale si se vor depozita numai in recipientele aferente astfel:
– deseurile/ambalajele reciclabile din hartie si carton, plastic si metal in pubela sau sacul galben (in lipsa sacului galben se accepta in aceasta perioada orice sac transparent, care va fi ridicat doar daca contine numai deseuri reciclabile)
– ambalajele de sticla in clopotele stradale verzi
– deseurile reziduale in pubela neagra

Este esential in aceasta perioada ca asociatiile de proprietari sa gestioneze corect volumul de deseuri si sa nu depoziteze cantitati in afara recipientelor. Prin aceste masuri compania doreste sa protejeze echipele RETIM prin evitarea colectarii unor deseuri ce nu sunt depozitate in recipiente, pentru a evita riscurile suplimentare ce le-ar presupune incarcarea manuala a deseurilor. Orice contact suplimentar pune in pericol sanatatea echipajelor si posibilitatea RETIM de a continua serviciul de colectare fara intreruperi.

Monitorizam indeaproape evoluția situației și schimbarile care apar din partea autoritaților statului. Este posibil sa implementam noi procese sau modalitați de lucru pe masura ce vor fi necesare. Dorim sa va protejam pe dumneavoastra și pe cei apropiați si va rugam sa ne protejati si dumneavoastra pe noi prin separarea corecta a deseurilor si prin depozitarea acestora numai in recipiente. Avem situatii, in special in zona de blocuri, in care angajatii nostri trebuie sa colecteze deseurile manual, de lânga pubele, de lânga containere sau de pe asfalt. Aceasta activitate ii expunde si mai mult la riscul de contaminare: solicitam sprijinul dumneavoastra, al cetatenilor, rugându-va insistent sa depuneti deseurile doar in recipiente. ”, a declarat Dan Pascu, Director General Marketing Economic RETIM .

RETIM ramane in contact direct cu clientii sai pe canalele de comunicare online – website www.retim.ro, email [email protected] si pagina oficiala de Facebook. In plus, operatorii serviciului nostru de call-center va stau la dispozitie la numarul +40 374 885 692 de luni pana vineri intre orele 07.00 – 19.00.

https://www.facebook.com/retimpaginaoficiala/videos/501930464015834/

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.