Fugit din izolare la domiciliu, prins beat in trafic

Un tanar din Petrosani, care trebuia sa fie izolat la domiciliu timp de 14 zile, nu a tinut cont de interdictia de a iesi din casa si sambata seara a plecat la distractie.

CITESTE SI: Pastor amendat in Timis ca a sfidat Ordonanta Militara si a tinut slujba cu zeci de credinciosi

Barbatul are 33 de ani si este din Valea Jiului si mai avea trei zile pana la terminarea perioadei de izolare.

Tanarul era la volanul unei masini cand a fost tras pe dreapta de politistii din Petrosani. Cand s-au apropiat de el, oamenii legii si-au dat seama ca mirosea a alcool si l-au pus sa sufle in etilotest. Aparatul a aratat o concentratie de 0,73 mg/l., alcool pur in aerul expirat.

Politistii au continuat cercetarile in propria baza de date si au aflat ca omul nu are nici permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule.

Nu a fost insa singura descoperire a oamenilor legii. In baza de date a Directiei de Sanatate Publica Hunedoara tanarul figura printre cei care trebuiau sa ramana in izolare la domiciliu, masura impusa in urma cu 11 zile.

In urma verificarilor in bazele de date ale DSP Hunedoara, politistii au stabilit faptul ca barbatul figura cu masura izolarii la domiciliu, din data de 11.03.2020. In cauza, politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere a unei vehicul fara a poseda permis de conducere si sub in fluenta bauturilor alcoolice. Cel in cauza a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 5000 lei, conform Ordonantei Militare nr. 1 din 2020”, au transmis reprezentantii IPJ Hunedoara pentru gddhd.ro.

CITESTE SI: Nu i-a placut la izolare, acum va sta in carantina. Prima sanctiune data in baza Ordonantei Militare

Hunedoreanul este al doilea roman prins in numai cateva ore ca a incalcat masura izolarii la domiciliu impusa de autoritati pentru combaterea coronavirusului, dupa ce tot noaptea trecuta o femeie din capitala a fost preluata de o echipa DSP si dusa in carantina. Femeia se furisase din casa sarind pe o fereastra a apartamentului in care locuia.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.