Accident cu trei masini implicate pe o strada din Timisoara. A fost nevoie de descarcerare

TIMISOARA. Trei masini s-au ciocnit sambata dupa-amiaza in apropiere zona centrala la Timisoara.

CITESTE SI: Tragedie in vestul tarii. Un tanar a murit dupa ce s-a impuscat in cap 

Accidentul a avut loc inainte de lasarea serii pe strada Popa Sapca. Cele trei autoturisme, printre care era si un taximetru, s-au ciocnit, iar in urma impactului o tanara a ramas blocata intr-una dintre masini.

Martorii au sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns pompierii si politistii, dar si o ambulanta. Tanara a fost scoasa din masina de pompieri si preluata de medici.

O femeie in varsta de 35 de ani a condus un autoturism pe strada Demetriade, dinspre Baader, iar la intersectia cu Popa Sapca a patruns pe culoarea rosie a semaforului intrand in coliziune cu doua autoturisme ce circulau regulamentar pe culoarea verde a semaforului conduse de un barbat in varsta de 34, respecti 40 de ani. In urma impactului a rezultat o victima, respectiv femeia in varsta de 35 de ani. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a transmis pentru opiniatimisoarei.ro, Alexandra Petrovici, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Circulatia in zona accidentului s-a desfasurat cu restrictii pe perioada cerectarilor politistilor.

Fotografiile au fost trimise pe adresa redactie de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim.

Foto: Arhiva

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Cel puțin un an pe „tusa”. Poate se învață minte, și o sa belească ochii la semafoare.