Avem 367 de infectati cu coronavirus in Romania. Cati sunt la Terapie Intensiva, in stare grava

TIMISOARA. A crescut numarul infectatilor cu coronavirus in Romania. Sunt 367 de cazuri confirmate, conform ultimei informari a Grupului de Comunicare Strategica.

S-au inregistrat 59 de cazuri noi.

52 de persoane au fost declarate vindecate, din care 36 numai la Timisoara.

CITESTE SI: ‘Folosim o alta schema de tratament pentru coronavirus la Timisoara’. Explicatia medicului Virgil Musta care a vindecat cei mai multi oameni infectati cu COVID 19 din Romania. Video 

Pacienții nou confirmati au varsta intre 1 an si 74 de ani.

La ATI, în acest moment, sunt internați 14 pacienți, din care 3  in stare gravă. Starea de sanatate a celorlalti pacienti este buna.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 4.207 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 55.198 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 8.915 de teste, din care 40 în unități medicale private.

Vezi mai jos harta in timp real a raspandirii coronavirusului in toata Romania, realizata de opiniatimisoarei.ro! DA CLICK si poti consulta numarul de infectati, de oameni aflati in izolare sau in carantina din fiecare judet!
Datele se actualizeaza odata cu raportarile Grupului de Comunicare Strategica.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Ultima teorie ce isterizeaza internetul: Disney a prezis coronavirusul in animatia ,,Tangled-O poveste incalcita”. Get used to it