‘Tata a venit din Germania si nu a ramas in izolare’. Apelul unui tanar inconstient din Banat care a mintit la 112. Foto si video

‘Intr-o perioada in care autoritatile se chinuie sa tina pandemia de coronavirus in frau, oamenii sunt internati in spitale sau izolati la domiciliu sau mint in legatura cu locurile de unde au venit, unora le arde de glume.

CITESTE SI: Incendiu la Timisoara. Coloana de fum uriasa. Foto si video 

Un asemenea caz a fost intalnit la Resita. Apelul unui tanar a pus pe jar autoritatile din Valea Domanului. Individul a sunat la 112 sa isi… reclame tatal. El le-a transmis salvatorilor ca barbatul s-a intors recent din Germania si nu a ramas in izolare acasa, ci se plimba nestingherit prin mijlocul oamenilor in piata din Resita.

La fata locului au ajuns rapid jandarmii si politistii, care i-au spus barbatului sa stea departe de alti oameni, apoi a intervenit si un echipaj de ambulanta echipat corespunzator, care l-a preluat pe suspect in vederea efectuarii analizelor, scrie infocs.ro.

Mai multi cunoscuti ai barbatului le-au spus insa politistilor ca omul nu a parasit niciun moment Resita, fiind zilnic prezent in piata. Din cate se pare, reclamatia ar fi fost facuta de fiul sau ca o razbunare in urma unor neintelegeri in familie.

In cazul in care acest lucru se va dovedi a fi adevarat, fiul barbatului se va alege cu o amenda cuprinsa intre 1500 si 5000 de lei pentru alerta falsa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.