Accidente in Timisoara si intr-o comuna din apropiere. Un copil de 3 ani a fost ranit. Foto

TIMISOARA. Un copilas de numai 3 ani a ajuns la spital dupa un accident care a avut loc intr-o comuna de langa Timisoara.

CITESTE SI: Inconstient la volan prins de politisti in Timis. I s-a facut dosar penal

Evenimentul a avut loc inainte de pranz in Mosnita Noua. Un sofer nu a dat atentie indicatorului cedeaza trecerea intr-o intersectie si a lovit o masina care circula regulamentar, insa care se afla si copilul.

Micutul a fost preluat de medici si transportat la spital pentru ingrijiri medicale suplimentare.

Un barbat in varsta de 22 de ani a condus un autoturism in Mosnita Veche, iar la intersectie cu Mosnita Noua nu a respectat seminificatia indicatorului stop si a intrat in coliziune cu un autoturism ce circula regulamenta, condus de un barbat in varsta de 25 de ani. In urma impactului a rezultat o victima, respectiv un minor in varsta de 3 ani, pasager in autoturismul condus de barbatul in varsta de 25 de ani. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Alexandra Petrovici, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Nu a fost insa singurul accident de vineri. Un altul a avut loc la Punctele Cardinale, unde un sofer a ajuns cu masina pe un scuar in apropierea unui semafor.

Un alt eveniment rutier a avut loc in intersectia din zona Michelangelo, unde conform martorilor o dubita a lovit din spate un autoturism.

Ambele accidente din Timisoara s-au soldat doar cu pagube materiale.

Foto: Info Trafic jud. Timis

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.