Un deputat PNL si city-managerul orasului Deva, testati negativ la Timisoara pentru coronavirus

TIMISOARA. Dupa ce alti 6 oameni au parasit Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara joi seara, vestile bune continua sa vina de la Victor Babes.

CITESTE SI: Medicul Virgil Musta, care vindeca bolnavii de coronavirus la Timisoara: Sunt impresionat de tot ce se intampla. Este o speranta 

CITESTE SI: Noi vesti bune de la Spitalul de Boli Infectioase de la Timisoara. Alti 6 infectati cu coronavirus s-au vindecat 

Dupa ce au fost adusi la spital la Timisoara in urma cu aproape o saptamana, deputatul PNL de Hunedoara, Lucian Heius, si administratorul public al Devei, Adrian David, ar putea parasi si ei in curand saloanele speciale pentru coronavirus.

Rezultat Test – Negativ!
Am primit rezultatul primului test, care ne indica faptul că atat eu, cat si domnul Lucian Heius suntem sanatosi. Maine testul va fi repetat, si daca se mentine rezultatul, vom fi externati. Va multumim tuturor celor ce ne sunteti alaturi cu mesaje, telefoane si cu mult suflet! Totodata, multumim ingerilor salvatori din echipa COVID “Victor Babes”, ei sunt speranta!„, a scris pe pagina sa de Facebook joi seara Adrian David, administratorul public al Devei.

Vineri dimineata cei doi vor mai fi testati inca o data, iar, daca rezultatul va fi negativ, sunt liberi sa plece acasa.

Tot vineri incep testele si primarul Devei, Florin Oancea, si fiica sa.

Vezi mai jos harta in timp real a raspandirii coronavirusului in toata Romania, realizata de opiniatimisoarei.ro! DA CLICK si poti consulta numarul de infectati, de oameni aflati in izolare sau in carantina din fiecare judet!
Datele se actualizeaza odata cu raportarile Grupului de Comunicare Strategica.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.