Noi vesti bune de la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara. Alti 6 infectati cu coronavirus s-au vindecat

TIMISOARA. Continua vestile bune de la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, unde alti 6 oameni infectati cu coronavirus s-au vindecat.

CITESTE SI: Medicul Virgil Musta, care vindeca bolnavii de coronavirus la Timisoara: Sunt impresionat de tot ce se intampla. Este o speranta 

CITESTE SI: De ce la Timisoara se vindeca infectati de coronavirus pe banda rulanta, iar in alte parti din tara prea putini  

Dintre cei sase care parasesc saloanele speciale de la Victor Babes, doi sunt din Timis (o femeie de 33 de ani si un barbat de 37), iar ceilalti din alte judete. Cu totii vor merge acasa in izolare inca 14 zile, conform procedurii.

6 sunt, dar doar 2 din Timisoara si 4 din judetul Hunedoara„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro medicul specialist Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara.

In acest moment, numarul celor insanatositi de coronavirus la Timisoara a ajuns la 22. Opt dintre ei sunt din Timis.

Astfel, in Romania, din cele 277 de cazuri confirmate pana joi la orele pranzului, 31 de oameni sunt vindecati.

https://www.youtube.com/watch?v=4xBzYwiEpM4

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.