Accident violent. Un camion cu bitum fierbinte s-a rasturnat. A fost chemat elicopterul SMURD. Foto

Accident violent intre un autoturism si un autocamion incarcat cu bitum fierbinte joi dupa pranz.

CITESTE SI: 277 de oameni infectati cu coronavirus in Romania. Niciun caz nou in Timis 

Evenimentul rutier a avut loc in judetul Arad, intre localitatile Almas si Joia Mare. Un camion care transporta bitum fierbinte s-a rasturnat, iar materialul s-a imprastiat pe asfalt.

Soferul unui autoturism care circula regulamentar a ramas blocat in masina sa, care a fost acoperita de bitum.

Martorii au sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale pompierilor si politiei, insa a fost chemat si elicopterul SMURD.

Autocamionul era incarcat cu bitum fierbinte si s-a rasturnat. Bitumul s-a scurs pe sosea, dar a acoperit si un autoturism. S-a acţionat in paralel pentru racire si extragerea barbatului incarcerat in autoturism. Victima a suferit arsuri pe picioare si mai multe traumatisme, fiind descarcerata si preluata in viata de un echipaj medical. Soferul autocamionului nu a fost ranit”, a declarat pentru realitateadearad.net, George Plesca, purtatorul de cuvant al ISU Arad.

Politistii urmeaza sa stabileasca cu exactitate cum s-a intamplat accidentul.

Circulatie pe drumul dintre cele doua localitati este momentan blocata.

Foto: DRDP Timisoara

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.