Revolta si incendiu la penitenciar. 3 detinuti morti si cativa raniti

Protest incheiat tragic la un penitenciar din Romania. 3 detinuti au murit, iar alti doi sunt grav raniti dupa ce au dat foc la saltele, furiosi ca au fost restranse vizitele in puscarie din cauza raspandirii coronavirusului.

CITESTE SI: 260 de infectati cu coronavirus in Romania, printre care si copii. Niciun caz nou in judetul Timis 

Incendiul a izbucnit miercuri seara la Penitenciarul din Satu Mare. Pompierii au intervenit rapid cu mai multe echipaje, medici de pe ambulanta si SMURD, precum si jandarmi, noteaza stiripesurse.ro.

Pentru trei dintre puscariasi, medicii n-au mai putut face nimic. Doi au fost transportati in stare grava la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Satu Mare.

O ancheta va stabili cu precizie cum s-a ajuns la aceasta tragedie.

Vezi mai jos harta in timp real a raspandirii coronavirusului in toata Romania, realizata de opiniatimisoarei.ro! DA CLICK si poti consulta numarul de infectati, de oameni aflati in izolare sau in carantina din fiecare judet!
Datele se actualizeaza odata cu raportarile Grupului de Comunicare Strategica.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.