A doua ‘evadare’ intr-o singura zi. Barbat suspect de coronavirus prins intr-un microbuz

La numai cateva ore distanta dupa ce un barbat a fugit dintr-un spital din Bucuresti, un tanar a evadat din altul pentru a ajunge in capitala.

CITESTE SI: Ziua si inconstientul. Un suspect de coronavirus a fugit din spital 

De aceasta data este vorba despre un bulgar, iar totul a inceput marti seara, cand un apel la 112 semnala ca la un hotel din Galati este cazat un barbat cu simptome de gripa. Primii au ajuns la fata locului politistii, care au aflat ca barbatul are 27 de ani si venise din Republica Moldova. A fost chemata o ambulanta, care l-a dus pe tanar la Spitalul de Boli Infectioase.

Miercuri, dupa pranz, bulgarul a taiat plasa de protectie de la geamul incaperii in care era izolat si s-a facut nevazut. Medicii au alertat imediat Politia.

Oamenii legii l-au gasit pe individ dupa numai 15 minute, la iesirea din Galati, intr-un microbuz care se indrepta catre capitala. Tanarul a fost dus din nou la spital si s-a ales si cu un dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

Soferul microbuzului in care s-a urcat si alti sase pasageri ai microbuzului cu care incerca sa fuga spre capitala bulgarul au fost si ei internati intr-un centru de carantina, scrie digi24.ro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.